Kanári-szigetek látnivalói

Látnivalók a Kanári-szigeteken, Spanyolországban

Látnivalók a Kanári-szigeteken, Spanyolországban.

Látnivalók Tenerifén.

Tenerife, Teide

Teide Nemzeti Park

A „las Canadas del Teide” nemzeti park elfoglalja Tenerife középső részét, és már 1954 óta védett terület. A világ egyik leglátványosabb tájképeit láthatjuk itt, ahol Spanyolország legmagasabb csúcsa a Teide (3718 m) magasodik a kék Atlanti-óceán fölé. Részletek: Látnivalók Tenerifén.

Güímar piramisai

Tenerife keleti partvidékén, Santa Cruz városától délre 6 rejtélyes piramis áll, melyeknek az eredetét még mindig nem tudták megfejteni az archeológusok. Részletek: Látnivalók Tenerifén.

Masca

Tenerife észak-nyugati részén található festői Masca település környéke csodálatos tájképi szépséggel rendelkezik. Masca a Teno-hegységben található, mélyzöld szakadékok felett, hajtűkanyarokkal teletűzdelt keskeny út vezet a hegy lejtőin a faluhoz. Részletek: Látnivalók Tenerifén.

Garachico

Garachico kisvárosnak 6000 lakosa van és Buenavista és Los Stilos településekkel együtt alkotják a „sziget alsó régióját”. A csendes történelmi város valaha a legfontosabb kikötő volt a szigeten, mígnem 1706-ban egy vulkáni kitörés el nem pusztította. Részletek: Látnivalók Tenerifén.

Playa de las Americas és Los Cristianos

Playa de las Americas és Los Cristianos a sziget dél-nyugati partvidékén található. Az elmúlt 30 évben Playa de las Americas Európa egyik legnagyobb és legmozgalmasabb üdülőhelyévé fejlődött. Részletek: Látnivalók Tenerifén.

 

Látnivalók Gran Canarián.

Roque Bentayga

Vegueta

Vissza az időben utazásban lehet részünk a főváros Las Palmas történelmi negyedében Veguetában, ahol a szűk utcák 500 évvel ezelőtt is úgy néztek ki, mint manapság. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Puerto De Mogan

A Kanári-szigetek Velencéjeként emlegetett Puerto Mogán kikötőjében csillogó jachtokban gyönyörködhetünk, miközben kiülünk a számtalan, tenger gyümölcseit felszolgáló étterem egyikének teraszára. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Dunas Maspalomas

Maspalomas homokdűnéi minden korosztály számára kellemes egyvelege a Szaharának és a tengerparti strandnak. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Aqualand Maspalomas

Gran Canaria legnagyobb vízi vidámparkja több mint 40 csúszdával és egyéb attrakcióval várja a turistákat egész napos időtöltésre. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Sioux City

A San Agustin körzetében, San Bartolomé de Tirajana településen található Western Park Sioux City nagyon népszerű szórakozó hely. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Palmitos Park

A Maspalomas közelében található Palmitos Parkban minden kontinensről származó madarak találhatók. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Roque Nublo

Roque Nublo az a hely, amit mindenkinek meg kell néznie Gran Canarián. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Jardín Botánico Viera y Clavijo

Jardín Canario néven is ismert ez a botanikus kert, ami egy nagyszerű hely egy kis sétára. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Barranco de Guayadeque

A Guayadeque szakadék a legmegfelelőbb hely arra, hogy személyes közelségbe kerüljünk a természettel. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Anfi Tauro Golf

Minden golfozó álma teljesedhet be ezen a csodálatos golfpályán. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Faro de Maspalomas

Kellemes esti kikapcsolódást jelent a maspalomasi világító torony lábánál sétálni egyet a parton, benézni az üzletekbe és meginni egy italt a strandbárban. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Cenobio de Valerón

Cenobio de Valerón Gran Canaria egyik leglátogatottabb nevezetessége. A régészeti területen barlangokat találhatunk a sziklák belsejében. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Museo y Parque Arqueologico Cueva Pintada

Gran Canaria gazdag régészeti emlékei varázsolják el a fiatalokat és időseket egyaránt ebben a múzeumban és parkban. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Templo Ecumenico de San Salvador

Sok turista keresi fel ezt a kis templomot, mely a népszerű üdülőhely, Playa del Ingles szívében található, és a kedves plébános szívélyesen üdvözöl mindenkit. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Las Palmas de Gran Canaria

A főváros azt kínálja, amit mindenki elvár egy fővárostól. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

Museo Canario

A Calle Doctor Verneau 2. alatt található Kanári Múzeumban, Vegueta városrészben betekinthetünk a kanári-szigeteki őslakosok múltjába. Részletek: Látnivalók Gran Canarián.

 

Látnivalók La Palmán.

Caldera De Taburiente

Látnivalók La Gomerán.

Roque Agando, La Gomera, Kanári-szigetek

Látnivalók Fuerteventurán.

Látnivalók Lanzarotén.

Timanfaya vulkán, Lanzarote

Látnivalók El Hierrón.